Testimonials

Lees hier ervaringen.

Ilona kwam als geroepen! Ik zat met mijn handen in het haar want ik moest mijn academie binnen een week afhebben en liep vast. Zij nam veel van mij uit handen en had nog een eigen kijk op dingen ook, wat ik als prettig ervaarde. Fijn is het dat ze mee denkt en dingen zo precies en op tijd af krijgt! Ook was ze niet vies van nog wat extra doen, kortom; echt een topper en een kado om haar jou te laten helpen. We kunnen niet alles alleen. Techniek is iets waar ik van met soullen ga gooien. Ilona heeft het geduld van een engel en zorgt ervoor dat jou spullen heel blijven als je net zo ongeduldig kunt zijn als ik ;). Aanrader.

Shanti Schiks

Ilona was precies wat ik nodig had toen ik er even doorheen zat. Het technische van programma’s maken stagneert mijn creative flow. Doordat zij mij hielp bruiste ik wer en weet ik nu; doe wat jij goed kan en laat Ilona je ondersteunen met de techniek. Programma’s maken voelt, door haar hulp, nu ineens weer heel eenvoudig!

Tessa Sophie

Door met Ilona te gaan werken is er een last van mijn schouders gevallen. En binnen no time had ik mijn academie staan. Ze luistert echt naar je en vertaald dat naar jouw prachtige online programma. Service en kwaliteit is wat Ilona heel belangrijk vindt en zie je terug. Door haar persoonlijkheid en humor is het gewoon heel fijn om samen te werken. Zij neemt jou het technische gedeelte uit handen zodat jij kunt gaan doen waar je goed in bent.

Judith Sagi