Meer over mij

Doordat ik ook mpop-er ben weet ik helemaal wat jij voelt. Hoe groots het voelt als je module 1 hebt afgerond. Je stond on top of the world. Je ideale klant helder. Je aanbod duidelijk. Een start before you’re READY mindset. Toen vol goede moed naar module 2 en ondanks dat er zoveel goede filmpjes zijn en uitleg is. Voel je aan alles dat je dit niet wilt doen. Als ondernemer hoeft je niet alles alleen te doen. Een echte leider durft keuzes te maken. Kiezen voor waar jij goed in bent. Durven uitbesteden wat je niet voelt. Ben jij die leider en maak jij de keuze om hulp te vragen op dit stuk, dan ben ik er. Ik ga bouwen aan je academie en jij aan je bedrijf. Mijn keuze als leider is dat ik in de Golden Circle van Simone ben gestapt. Daardoor snap ik nog beter wat jij nodig hebt.

  • Je creatieve energie lijkt opgedroogd
  • Je ziet de leuke kanten van jezelf niet meer
  • Je hebt een doel, maar weet niet hoe je er moet komen

Krijg jij geen plezier van het bouwen van je academie laat het door iemand anders doen. Stap in de mindset van de grootse ondernemer. Zo bouw ik ook de academies van de Golden Circle members voor SL Company, zodat zij snel grootse stappen kunnen zetten.

Laat mij het doen. Laat mij die blokkades voor je weg nemen, laat mij de techniek voor je overnemen.