De MPOP VA

Je barst van de ambitie en je wilt next level!

Jij hebt een echte ondernemersmindset. Je ziet kansen en mogelijkheden en snapt dat voor duurzaam succes zowel haarscherpe strategie als persoonlijke groei nodig zijn.

Je weet dat een business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Tegelijk weet je ook dat het moeitelozer mag. Slimmer en intuïtiever.

Jij bent de leider die weet hoe belangrijk het is om een team om je heen te verzamelen waarmee je kan lezen en schrijven. Die goed zijn in wat ze doen. Die je ontzorgen, je begrijpen.

   IK WIL MEER INFORMATIE >>   

Je hebt de prachtigste ideeën. Je wilt geweldige online programma’s maken. Je voelt helemaal wat jij de wereld kunt brengen. Er zitten klanten op je te wachten.

Wil jij de vrijheid om impact te maken?

Wil jij creëren vanuit flow?

Wil jij je foccusen op het krijgen van klanten en hun helpen?

Laat mij jou helpen om next level te gaan. Jij bedenkt het, ik maak het. Jij jouw talent, ik het mijne. Samen gaan we dit doen. Laat de techniek door mij van je overnemen en ga vol voor je verlangens.

Doordat ik een GOLDIE ben weet ik helemaal wat jij voelt. Hoe groots je dromen en verlangens zijn. Dat het soms wat lastig is voor je omgeving om je bij te houden. Je staat on top of the world. Je ideale klant helder. Je aanbod duidelijk. Een start before you're READY mindset. Je wilt door knallen naar het volgende level. Maar dan loop je tegen allerlei dingen aan. Eigenlijk komt alles terug op tijd. Er zitten maar 24 uur in een dag. Je wilt ook nog tijd hebben om te genieten van je leven. Maar als je next level wilt heb je ook meer nodig. Als ondernemer hoeft je niet alles alleen te doen. Een echte leider durft keuzes te maken. Kiezen voor wat jij het beste kunt en de rest uitbesteden. Ben jij die leider en maak jij de keuze om te gaan voor je succes? Ik help je daar graag bij.

Jij creëert, jij gaat vol op in je eigen mooie verlangens, je eigen droom en ík zet jouw droom om in de techniek.

Jij creëert je lessen, je opdrachten, je inspirerende video’s, je mooie werkboeken en ik zet dat voor jou met jouw look en feel in jouw academie, in je jaarprogramma of waar dan ook.

Ik richt het proces in, je Poppyz, je mailblue, je betalingsysteem, je social media accounts, noem maar op. Zodat het werkt en jij eindelijk aan jouw grootse verlangens kan toegeven.

IK WIL WETEN HOE IK ILONA ALS VA KAN INZETTEN

Kies ervoor om die echte ondernemer te zijn!
Laat jouw creatieve energie weer stromen.

Wat anderen zeggen

Shanti Schiks

Ilona kwam als geroepen! Ik zat met mijn handen in het haar want ik moest mijn academie binnen een week afhebben en liep vast. Zij nam veel van mij uit handen en had nog een eigen kijk op dingen ook, wat ik als prettig ervaarde. Fijn is het dat ze mee denkt en dingen zo precies en op tijd af krijgt! Ook was ze niet vies van nog wat extra doen, kortom; echt een topper en een kado om haar jou te laten helpen. We kunnen niet alles alleen. Techniek is iets waar ik van met soullen ga gooien. Ilona heeft het geduld van een engel en zorgt ervoor dat jou spullen heel blijven als je net zo ongeduldig kunt zijn als ik ;). Aanrader.

Tessa Sophie

Ilona was precies wat ik nodig had toen ik er even doorheen zat. Het technische van programma's maken stagneert mijn creative flow. Doordat zij mij hielp bruiste ik wer en weet ik nu; doe wat jij goed kan en laat Ilona je ondersteunen met de techniek. Programma's maken voelt, door haar hulp, nu ineens weer heel eenvoudig!

Judith Sagi

Door met Ilona te gaan werken is er een last van mijn schouders gevallen. En binnen no time had ik mijn academie staan. Ze luistert echt naar je en vertaald dat naar jouw prachtige online programma. Service en kwaliteit is wat Ilona heel belangrijk vindt en zie je terug. Door haar persoonlijkheid en humor is het gewoon heel fijn om samen te werken. Zij neemt jou het technische gedeelte uit handen zodat jij kunt gaan doen waar je goed in bent.

Wil jij:

  • heerlijk zonder blokkades creëren
  • echt stappen zetten en binnen een week gaan verkopen
  • jouw verlangen realiseren
  • zonder stress je programma's lanceren
  • al die klanten die op jou zitten te wachten helpen

Laat mij je helpen

"Al het succes begint met loslaten"
Simone Levie

Ik ben Ilona en ik heb vele van de MPOP-ers en Goldies mogen helpen. Ik ben zelf een Goldie, ik spreek jouw taal. Ik leg uit wat je moet weten in duidelijke taal en ik stop niet zodat je het snapt en werk altijd met humor.

Ik weet tussen de regels door te luisteren. Door me af te stemmen op jouw energie zie ik razendsnel wat jij nodig hebt en bedoelt.

Als wij gaan samenwerken wil ik één ding: dat je blij bent en zonder zorgen je lanceringen gaat doen.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan om in gesprek te gaan.
  • Je ontvangt een welkomstmail met een menukaart.
  • Ook zit hier een agenda bij, hierin kun je de datum en tijdstip van je strategiegesprek kiezen.
  • Het strategiegesprek vindt online plaats. Hierin bespreken we of we een klik hebben en wat ik voor je kan doen. Hiervoor kun je alvast de menukaart bekijken.
  • Als wij een wederzijdse klik hebben dan maken we vervolg afspraken over de samenwerking.


INVESTEER IN EEN PROFESSIONELE VA DIE MET JOU SAMENWERKT VOOR JOU

DE MPOP VA

FAQ

Frequently Asked Questions

Is dit een online programma?

Nee, ik ga voor jou als VA aan de slag. De gesprekken zijn wel online.

Kan ik meerdere academies laten bouwen?

Ja dat kan zeker. Je kunt kiezen om alleen een academie te laten bouwen maar je kunt ook een vast aantal uur per maand afspreken. Daarin kan ik van alles voor je doen.

Welke werkzaamheden kun je voor mij doen?

De meest voorkomende werkzaamheden die ik tot nu toe heb gedaan staan op de menukaart. Ik kan natuurlijk nog meer. Als je iets in gedachten hebt wat niet op de menukaart staat kunnen wij het daar zeker over hebben.

Wat heb je van mij nodig om mijn VA te zijn?

Ik heb inloggegevens nodig van de systemen die jij gebruikt. Verder is het belangrijk dat ik weet wat wilt. We zullen dan ook regelmatig online overleg hebben. Hoe vaak precies is maar net wat wij nodig vinden.

Ik zit volg niet een programma van Simone Levie, wil je wel mijn VA zijn?

Ik wil mijn kennis echt ter beschikking stellen aan al mijn collega MPOP-ers en Goldies. Mijn tijd is beperkt en ik wil graag de MPOP-ers en Goldies met hun grootse verlangens en dromen helpen.